|me> save

Sparen met een hoge rente

Met een MeSave spaarrekening kun je zonder omkijken je vermogen vergroten, tegen een zeer scherp tarief van 3,17% per jaar. Daarmee spaar je niet alleen een hoop geld, maar bespaar je je ook zorgen.

Sparen bij MeDirect

De kenmerken van MeSave

Jouw geld is veilig

Over MeDirect

In Nederland bestaan wij nog niet zo lang, maar wij hebben al jarenlange ervaring in het buitenland. Vanuit ons kantoor in Utrecht zorgen wij ervoor dat jij je geld zo goed mogelijk kan laten groeien.

Wij doen niet aan verborgen kosten en zorgen ervoor dat jij exact weet wat er met je geld gebeurt.

Volledige controle over jouw financiën.

Of je nu spaart of belegt, met onze app heb jij de volledige controle over jouw financiën.

Zo kun je geld opnemen en storten, aandelen, obligaties, ETF’s en fondsen verhandelen en je portefeuille in detail bekijken.

 

Overal en altijd.

De tarieven van MeSave

Rekening openen

€0,00

Spaarrente

3,17%

Storten en opnemen

€0,00

Veelgestelde vragen

Hoeveel geld kan ik dagelijks overschrijven op mijn MeSave spaarrekening?

Overschrijvingen tussen jouw eigen MeDirect-rekeningen kennen geen limiet.

Om te voldoen aan de door ons gehanteerde veiligheidsnormen worden uitgaande betalingen wél beperkt. Te weten:


Via het online platform:
Uitgaande overschrijvingen zijn beperkt tot € 40.000 per werkdag per klant.


Via de app:
De eerste 24 uur kun je maximaal €5.000 per werkdag een uitgaande overschrijving doen naar via de app aangemaakte begunstigden. Na 24 uur kun je €15.000 per werkdag via de app overschrijven.


Als je binnen één dag een bedrag wilt overboeken dat groter is dan € 40.000, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.


Deze limieten worden elke werkdag om middernacht gereset.

Kan ik vrij geld storten en opnemen op mijn MeSave spaarrekening?

We hebben veiligheidsnormen, zoals hierboven gesteld. Daarbinnen kun je onbeperkt geld storten en opnemen via onze mobiele app of het online platform. Wil je binnen één dag een bedrag overboeken dat groter is dan €40.000, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Staat mijn spaargeld veilig bij MeDirect?

MeDirect neemt deel aan het Maltese Depositor Compensation Scheme (DGS). Dit houdt in dat je geld gegarandeerd is tot €100.000 per persoon door de MFSA (Malta Financial Services Authority). Meer informatie hierover vind op onze ‘Voorwaarden & documenten’-pagina.

Welke voorwaarden gelden er voor MeSave?

Bij MeDirect houden we niet van kleine lettertjes. Er gelden dus geen aanvullende voorwaarden zoals een minimum of maximum saldo op je rekening. Ook zijn er geen beperkingen op het aantal stortingen en opnames die je kan doen. Sparen is simpel en zo houden wij het graag. De voorwaarden van onze MeSave spaarrekening vind je op onze ‘Voorwaarden & documenten’-pagina.

Hoe wordt de rente op mijn rekening berekend en uitgekeerd?

De MeSave spaarrekening is een reguliere spaarrekening met een variabele rente. Kijk op www.medirect.nl/mesave voor het actuele rentepercentage. De rente wordt op dagbasis berekend en tweemaal per jaar uitgekeerd op de laatste werkdag van juni en december. De rente wordt bijgeschreven op je spaarrekening.

Biedt MeDirect een Spaarrekening aan?

Ja, bij MeDirect open je gemakkelijk en snel een MeSave spaarrekening. Deze spaarrekening biedt een hoge rente waardoor je op een veilige manier je geld kan laten groeien wanneer je (even) niet wilt beleggen. Je leest meer over onze spaarrekening op www.medirect.nl/mesave.

Zijn er kosten verbonden aan het openen en beheren van een spaarrekening?

MeDirect rekent geen kosten aan wanneer je een rekening opent en beheert. Voor meer informatie over onze kosten, kun je ons Tarieven- en Kostenoverzicht bekijken.

Veelgestelde vragen

|me> en mijn spaargeld, het klikt