|me> save

Tijdelijk verhoogde spaarrente

Bij MeDirect kon je al profiteren van een hoge spaarrente van 3,17%. Maar daar doen we graag nog een extraatje bovenop. Op al het nieuw- of bijgestorte spaargeld keren wij 3,75% spaarrente op jaarbasis uit tot en met 31 maart.

In de praktijk

We hebben een extra hoge spaarrente tot en met 31 maart 2024:


Op elke euro die je tussen nu en 31 maart 2024 stort op je MeSave spaarrekening rekenen wij 3,75% spaarrente op jaarbasis. Deze extra hoge rente geldt tot en met 31 maart. Dit houdt in dat jouw spaargeld extra hard kan groeien in deze periode. Op het geld dat je al op je MeSave rekening had staan, blijf je 3,17% rente per jaar ontvangen. 

Alle voordelen van sparen bij MeDirect blijven ook tijdens deze actie geldig.

De voordelen van sparen bij MeDirect

Jouw geld is veilig

Spaargeld is bij MeDirect gegarandeerd tot €100.000, volgens het deposito-garantiestelsel. Jouw geld staat bij ons dus veilig.

Volledig gratis

Gratis is bij MeDirect ook écht gratis. Het openen van een rekening kost niets en je kunt kostenloos spaargeld storten en opnemen. 

Hoog rendement

In tegenstelling tot veel concurrenten keren wij twee keer per jaar rente uit, waardoor de rente over een heel jaar zelfs 3,20% (effectieve rente) is.

Geen beperkingen

Stort geld of neem op zonder beperkingen. Dus geen minimum of maximum vereist bedrag en je kunt zo vaak opnemen als je wilt.

Tarieven MeSave

Rekening openen

€0,00

Spaarrente

3,75%

Storten en opnemen

€0,00

Gratis beleggingsopleiding voor alle klanten, t.w.v. €149.

Wie is MeDirect?

Of je nu gaat sparen, je beleggingen door ons laat beheren of liever zelf aan de slag gaat, wij werken met de beste partners in de markt. Wij doen niet aan verborgen kosten en zorgen ervoor dat jij exact weet wat er met je geld gebeurt.

Awards

Begin met beleggen​

Wil je nóg meer rendement uit je vermogen halen? Dan is beleggen wellicht het antwoord. Bij MeDirect bepaal jij of je zelf aan de slag gaat, of de moeilijke keuzes aan onze experts over laat.

Of je nu spaart of belegt, met onze app heb jij de volledige controle over jouw financiën.

Zo kun je geld opnemen, aandelen, obligaties, ETF’s en fondsen verhandelen en je portefeuille in detail bekijken.

 

Overal en altijd.

Veelgestelde vragen

Hoeveel geld kan ik dagelijks overschrijven?

Overschrijvingen tussen jouw eigen MeDirect-rekeningen kennen geen limiet.

Om te voldoen aan de door ons gehanteerde veiligheidsnormen worden uitgaande betalingen wél beperkt. Te weten:


Via het online platform:
Uitgaande overschrijvingen zijn beperkt tot € 40.000 per werkdag per klant.

Via de app:
- Uitgaande overschrijvingen zijn beperkt tot € 15.000 per werkdag per klant, bij een begunstigde die al langer dan 7 dagen in het adresboek staat.
- Uitgaande overschrijvingen naar via de app aangemaakte begunstigden zijn beperkt tot € 5.000 per werkdag per klant voor de eerste 7 dagen nadat de begunstigde is aangemaakt.


Als je binnen één dag een bedrag wilt overboeken dat groter is dan € 40.000, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Deze limieten worden elke werkdag om middernacht gereset.

Kan ik vrij geld storten en opnemen op mijn MeSave spaarrekening?

Sparen is simpel en zo willen wij dat ook houden. Binnen onze veiligheidsnormen, zoals hierboven gesteld, kun je onbeperkt geld storten en opnemen via onze mobiele app of het online platform. Ook kun je gemakkelijk periodieke overboekingen instellen.

Staat mijn spaargeld veilig bij MeDirect?

MeDirect neemt deel aan het Maltese Depositor Compensation Scheme (DGS). Dit houdt in dat je geld gegarandeerd is tot EUR 100.000 per persoon door de MFSA (Malta Financial Services Authority). Meer informatie hierover vind op onze ‘Voorwaarden & documenten’-pagina.

Welke voorwaarden gelden er voor MeSave?

Bij MeDirect houden we niet van kleine lettertjes. Er gelden dus geen aanvullende voorwaarden zoals een minimum of maximum saldo op je rekening. Ook zijn er geen beperkingen op het aantal stortingen en opnames die je kan doen. Sparen is simpel en zo houden wij het graag. De voorwaarden van onze spaarrekening vind je op onze ‘Voorwaarden & documenten’-pagina.

Hoe wordt de rente op mijn rekening berekend en uitgekeerd?

De MeSave spaarrekening is een reguliere spaarrekening met een variabele rente. Kijk op www.medirect.nl/mesave voor het actuele rentepercentage. De rente wordt op dagbasis berekend en tweemaal per jaar uitgekeerd op de laatste werkdag van juni en december. De rente wordt bijgeschreven op je spaarrekening.

Biedt MeDirect een Spaarrekening aan?

Ja, bij MeDirect open je gemakkelijk en snel een MeSave spaarrekening. Deze spaarrekening biedt een hoge rente waardoor je op een veilige manier je geld kan laten groeien wanneer je (even) niet wilt beleggen. Je leest meer over onze spaarrekening op www.medirect.nl/mesave.

Zijn er kosten verbonden aan het openen en beheren van een spaarrekening?

MeDirect rekent geen kosten aan wanneer je een rekening opent en beheert. Voor meer informatie over onze kosten, kun je ons Tarieven- en Kostenoverzicht bekijken.

Veelgestelde vragen

|me> en mijn spaargeld, het klikt