Sparen is altijd een goed idee

Sparen is een slimme manier om jouw geld voor je te laten werken. Met een scherp tarief van 3,0% per jaar haal je veel rendement uit je vermogen. Zonder omkijken.

Bovendien heb je met onze app altijd en overal toegang tot je spaargeld. Wat dan weer handig is bij onverwachte uitgaven. Daarmee spaar je niet alleen een hoop geld, maar bespaar je je ook zorgen.

De voordelen van sparen bij MeDirect

Hoog rendement

Je wilt natuurlijk dat jouw geld iets opbrengt. Daarom bieden we jou het allerbeste rendement, zodat jouw geld voor jou gaat werken.

Geen beperkingen

Je kunt zonder beperkingen geld storten en opnemen. Met onze app kun je bovendien altijd en overal bij je geld.

Jouw geld staat veilig

Spaargeld is bij MeDirect gegarandeerd tot €100.000, volgens het deposito-garantiestelsel. Jouw geld staat bij ons dus veilig.

Wie is MeDirect?

Of je nu gaat sparen, je beleggingen door ons laat beheren of liever zelf aan de slag gaat, wij werken met de beste partners in de markt. Wij doen niet aan verborgen kosten en zorgen ervoor dat jij exact weet wat er met je geld gebeurt.

Sparen en beleggen met onze gebruiksvriendelijke app

Of je nu spaart of belegt, met onze app heb jij de volledige controle over jouw financiën.

Zo kun je geld opnemen, aandelen, obligaties, ETF’s en fondsen aan- en verkopen en je portefeuille in detail bekijken – overal en altijd.

De zeer goed gewaardeerde app is beschikbaar voor iOS en Android. De wereld van beleggen binnen handbereik.

Scan en download de app in the Appstore of Playstore. 

In onze app kun je aandelen, obligaties, ETF’s en fondsen aan- en verkopen en je portefeuille in detail bekijken – overal en altijd.

Onze zeer goed gewaardeerde app is beschikbaar voor iOS en Android in de App Store en de Play Store. De wereld van beleggen binnen handbereik.

 

Download de app in the Appstore of Playstore

Begin met beleggen

Wil je nóg meer rendement uit je vermogen halen? Dan is beleggen wellicht het antwoord. Bij MeDirect bepaal jij of je zelf aan de slag gaat, of de moeilijke keuzes aan onze experts over laat.

Gratis lidmaatschap t.w.v. €149

Ook wanneer je alleen een spaarrekening opent bij MeDirect ontvang je een jaar lang gratis toegang tot de beleggingscursussen en live webinars via het “Basis-abonnement” van Markets are Everywhere.