Beleggen, op jouw manier

Ga je beleggen? Hoe eerder jij je geld op jouw manier belegt, hoe beter. Maak je eigen keuzes en ontdek alles over beleggen bij MeDirect. Wij helpen je graag!

Is beleggen verstandig?

Waarschijnlijk heb je al vaak genoeg gehoord dat beleggen een slimme en effectieve manier is om op de lange termijn vermogen op te bouwen. Dat vinden wij ook! Iedereen kan beleggen en het biedt je op lange termijn een grotere kans op een hoger rendement dan een gewone spaarrekening. 

Is beleggen riskant?

Laten we er niet omheen draaien, aan beleggen zitten natuurlijk risico’s vast. Daar zijn we graag transparant over. Als je belegt kun je al je geld verliezen. Waarschijnlijker is echter dat, als het mis gaat, het verlies beperkt blijft tot een deel van je portefeuille.

Misvattingen over beleggen

“Veel te ingewikkeld!”, “Daar heb ik geen tijd voor!” Dit soort misvattingen kunnen een beetje nerveus maken. Om je gerust te stellen, hebben we een paar van de grootste misvattingen over beleggen op een rijtje gezet en ontkracht.

Beleg met een concreet doel voor ogen

Waar droom je van? Onderzoek wijst uit dat je veel meer kans maakt op financieel succes als je een helder, specifiek doel voor ogen hebt. Zo’n concreet doel helpt om je wensen ook echt uit te laten komen. 

Hoe helpen wij jou met beleggen?

We bieden je de keuze tussen zelf beleggen via MeSolo of ons al het werk laten doen via MeManaged.

 

Met MeSolo heb je toegang tot 17 aandelenbeurzen in Europa en daarbuiten en een ruim aanbod in ETF’s, fondsen en obligaties. Bij MeSolo betaal je geen aan-en verkoopkosten voor ETF’s en fondsen. Je betaalt slechts 0,3% per jaar over je portefeuille.

 

Bij MeManaged geniet je van het gemak van vermogensbeheer. Je geld wordt door onze professionals belegd in verschillende ETF’s. En dat al vanaf €2.000! 

Play Video
Markets are everywhere gratis beleggerstraining

Gratis beleggingscursus

Wij willen dat jij met een goed gevoel kunt beleggen. Daarom bieden we je gratis een beleggerscursus aan. Je hebt dan de mogelijkheid om meer kennis op te doen. Zo maak je met vertrouwen je eigen keuzes.

Duurzaam beleggen

Bij MeDirect beleg je jouw geld op jouw manier. Wij helpen je dit zo goed mogelijk te doen voor jezelf en voor de wereld om je heen. We vertellen je graag meer over duurzaam beleggen.

Alles in één app

Met onze app heb jij de volledige controle over jouw financiën.

 

Zo kun je geld opnemen, aandelen, obligaties, ETF’s en fondsen aan- en verkopen en je portefeuille in detail bekijken – overal en altijd.

Wie is MeDirect?

MeDirect is nieuw in Nederland maar we hebben jarenlange ervaring in het buitenland. Vanuit ons kantoor in Utrecht zorgen wij ervoor dat onze klanten hun geld zo goed mogelijk kunnen laten groeien. En bij vragen kun je altijd onze klantenservice bellen of mailen.

Awards

Wij werken samen met de beste partners in de markt

|me> and my investments, it clicks.