Beleg, op jouw manier

Hoe eerder jij je geld op jouw manier belegt, hoe beter. Maak je eigen keuzes en ontdek waar jij je goed bij voelt. Wij helpen je graag.

Is beleggen verstandig?

Waarschijnlijk heb je al vaak genoeg gehoord: beleggen is slim en beleggen is heel effectief om op de lange termijn vermogen op te bouwen. Dat vinden wij ook! Iedereen kan beleggen en het biedt je op lange termijn inderdaad een grotere kans op een hoger rendement dan een gewone spaarrekening. 

Is beleggen riskant?

Laten we duidelijk zijn, als je belegt, bestaan er natuurlijk risico’s. We zijn hier graag transparant over. Als je belegt kun je al je geld verliezen. Waarschijnlijker is echter dat het verlies beperkt blijft tot een deel van je portefeuille. 

Misvattingen over beleggen

“Het is veel te ingewikkeld! Daar heb ik geen tijd voor!” Dit soort misvattingen kunnen je wellicht een beetje nerveus maken. Of misschien heb je al eens een slechte ervaringen met beleggen gehad? Om je gerust te stellen, ontkrachten we een paar van de grootste misvattingen over beleggen.

Beleg met een concreet doel voor ogen

Waar droom je van? Het is bewezen dat je veel meer kans maakt op succes als je een helder, specifiek doel voor ogen hebt. Zo’n concreet doel helpt om je wensen ook echt uit te laten komen. 

Hoe helpen wij jou?

Je kunt kiezen tussen zelf beleggen via MeSolo of ons al het werk laten doen via MeManaged. 

Met MeSolo heb je toegang tot 17 aandelenbeurzen in Europa en daarbuiten en een ruim aanbod in ETF’s, fondsen en obligaties. Bij MeSolo betaal je geen aan-en verkoopkosten voor ETF’s en fondsen. Je betaalt slechts 0,3% per jaar over je portefeuille.

Bij MeManaged geniet je van het gemak van vermogensbeheer. Je geld wordt door onze professionals belegd in verschillende ETF’s. En dat al vanaf €2.000! 

Play Video

Gratis beleggingscursus

Wij willen dat jij een goed gevoel hebt bij beleggen. Daarom bieden we je gratis een beleggerscursus aan. Je hebt dan de mogelijkheid om meer kennis op te doen. Zo maak je met vertrouwen je eigen keuzes.

Eerlijk en goed voor iedereen

 

Bij MeDirect beleg je jouw geld op jouw manier. Wij helpen je dit zo goed mogelijk te doen voor jezelf en voor de wereld om je heen. We vertellen je graag meer over duurzaam beleggen.

Beleggen bij MeDirect

4,1/5

4.1/5

in Apple App Store

+ 85 k
Klanten in Europa

+€ 4.2 miljard

Aan ons toevertrouwd 

My app, my choices

Ontdek onze goed gewaardeerde app en beleg waar en wanneer je dat uitkomt. Met het gebruiksvriendelijke design kan je simpel en snel beleggen. Daarnaast zorgen de realtimekoersen ervoor dat je goed op de hoogte blijft van je beleggingen en de markt. 

 

Scan en download de app in the Appstore of Playstore. 

My app, my choices

Ontdek onze goed gewaardeerde app en beleg waar en wanneer je dat uitkomt. Met het gebruiksvriendelijke design kan je simpel en snel beleggen. Daarnaast zorgen de realtimekoersen ervoor dat je goed op de hoogte blijft van je beleggingen en de markt. 

 

Download de app in the Appstore of Playstore

and my investments, it clicks.