Beginnen met beleggen

Hoe eerder jij je geld op jouw manier belegt, hoe beter.
Kies of je zelf wilt beginnen met beleggen of dat je ons liever het werk laat doen. Weet je het al ? Begin dan direct!

Begin met beleggen met een van onze beleggingsproducten

|me> managed

Ik laat jullie het werk doen

Start nu met MeManaged en ontvang tot €200 top-up bonus.

|me> solo

Ik beleg zelf

Bekijk het assortiment obligaties, ETF’s, aandelen of fondsen.

Kun je nog geen beslissing nemen?

Doe de korte test hiernaast en weet in een paar stappen welk beleggingsproduct bij jou past of dat je liever spaart. 

Wij werken samen met de beste partners ter wereld

Kort overzicht van ons aanbod

Om goed te kunnen beleggen, moet je weten welke mogelijkheden je hebt. Wij lichten ze helder en begrijpelijk toe, zodat je over alles beschikt om goed gefundeerde beslissingen te nemen.

Fondsen

Beleggingsfondsen bestaan uit meerdere beleggingen. Het grote verschil met een ETF is dat bij een beleggingsfonds de onderliggende beleggingen actief worden beheerd door financiële professionals, vaak met als doel een beter rendement te behalen dan de markt. Beleggingsfondsen zijn daarom vaak iets duurder dan ETF’s. Via MeSolo kun je kiezen uit een van onze vele fondsen. 

Aandelen

Wanneer je een aandeel koopt beleg je rechtstreeks in een bedrijf. De waarde van dat aandeel wordt dan bepaald door het succes van dat bedrijf en het beursklimaat. Jouw rendement bestaat dan uit de waardestijging van het aandeel of het uitgekeerde dividend. Kies met MeSolo uit ruim 3.000 aandelen op de grootste beurzen wereldwijd.

Obligaties

Door een obligatie uit te geven, halen bedrijven en overheden geld op voor hun investeringen. Met een obligatie leen je dus je geld uit aan het betreffende bedrijf (bedrijfsobligaties) of overheid (staatsobligatie). De waarde van een obligatie wordt beïnvloed door de kredietwaardigheid van de uitgever en door de marktrente. Wij bieden een breed scala aan bedrijfs- en staatsobligaties aan via MeSolo.

ETF

ETF's

Wanneer je graag een bepaalde aandelenmarkt of een specifieke (financiële) index wilt volgen kun je kiezen voor een Exchange Traded Fund (ETF). Een ETF is vaak een mandje met verschillende aandelen of andere beleggingsproducten. De beleggingswaarde van de ETF is nauw gekoppeld aan de prestaties van die markt of index. Je kunt onze ETF’s zonder transactiekosten aankopen en verkopen. Via MeSolo kun je kiezen uit een ruim assortiment ETF’s.

Duurzaam beleggen

Bij MeDirect beleg je jouw geld op jouw manier. Wij helpen je dit zo goed mogelijk te doen voor jezelf en voor de wereld om je heen. We vertellen je graag meer over duurzaam beleggen.

Alles in één app

Met onze app heb jij de volledige controle over jouw financiën.

 

Zo kun je geld opnemen, aandelen, obligaties, ETF’s en fondsen aan- en verkopen en je portefeuille in detail bekijken – overal en altijd.

Wie is MeDirect?

MeDirect is nieuw in Nederland maar we hebben jarenlange ervaring in het buitenland. Vanuit ons kantoor in Utrecht zorgen wij ervoor dat onze klanten hun geld zo goed mogelijk kunnen laten groeien. En bij vragen kun je altijd onze klantenservice bellen of mailen.

Awards