Begin met beleggen

Hoe eerder jij je geld op jouw manier belegt, hoe beter.
Kies of je zelf wilt beleggen of dat je ons liever het werk wilt laten doen. 
Weet je het al? Begin dan direct!

Begin met beleggen

Hoe eerder jij je geld op jouw manier belegt, hoe beter.
Kies of je zelf wilt beleggen of dat je ons liever het werk wilt laten doen. Weet je het al? Begin dan direct!

Begin met beleggen en kies uit een van onze twee beleggingsproducten

Ik laat jullie het werk doen

Start nu met MeManaged en ontvang tot €200 top-up bonus.

Ik beleg zelf

Bekijk het assortiment obligaties, ETF’s, aandelen of fondsen.

Kun je nog geen beslissing nemen?

Doe de korte test hiernaast en weet in een paar stappen welk beleggingsproduct bij jou past. 

Wij werken samen met de beste partners ter wereld

Kort overzicht van ons aanbod

Om goed te kunnen beleggen, moet je weten welke mogelijkheden je hebt. Wij lichten ze helder en begrijpelijk toe, zodat je over alles beschikt om goed gefundeerde beslissingen te nemen.

Fondsen

Beleggingsfondsen bestaan uit meerdere beleggingen. Het grote verschil met een ETF is dat bij een beleggingsfonds de onderliggende beleggingen actief worden beheerd door financiële professionals, vaak met als doel een beter rendement te behalen dan de markt. Beleggingsfondsen zijn daarom vaak iets duurder dan ETF’s. Via MeSolo kun je kiezen uit een van onze vele fondsen. 

Aandelen

Wanneer je een aandeel koopt beleg je rechtstreeks in een bedrijf. De waarde van dat aandeel wordt dan bepaald door het succes van dat bedrijf en het beursklimaat. Jouw rendement bestaat dan uit de waardestijging van het aandeel of het uitgekeerde dividend. Kies met MeSolo uit ruim 3.000 aandelen op de grootste beurzen wereldwijd.

Obligaties

Door een obligatie uit te geven, halen bedrijven en overheden geld op voor hun investeringen. Met een obligatie leen je dus je geld uit aan het betreffende bedrijf (bedrijfsobligaties) of overheid (staatsobligatie). De waarde van een obligatie wordt beïnvloed door de kredietwaardigheid van de uitgever en door de marktrente. Wij bieden een breed scale aan bedrijfs- en staatsobligaties aan via MeSolo.

ETF

ETF's

Wanneer je graag een bepaalde aandelenmarkt of een specifieke (financiële) index wilt volgen kun je kiezen voor een Exchange Traded Fund (ETF). Een ETF is vaak een mandje met verschillende aandelen of andere beleggingsproducten. De beleggingswaarde van de ETF is nauw gekoppeld aan de  prestaties van die markt of index. Je kunt onze ETF’s zonder transactiekosten aankopen en verkopen. Via MeSolo kun je kiezen uit een ruim assortiment ETF’s.

My app, my choices.

Met onze zeer gebruiksvriendelijke app kan je simpel en snel beleggen. Daarnaast zorgen de beschikbare realtimekoersen ervoor dat je de prestaties van je beleggingen goed kan volgen.

Wie is MeDirect?

Of jij je geld nu door ons laat beheren of zelf aan de slag gaat, wij werken samen met de beste partners in de markt. Wij doen niet aan verborgen kosten en zorgen ervoor dat jij exact weet wat er met je geld gebeurt. Hierin hebben we al 10 jaar ervaring.

Bij vragen staat onze klantenservice je graag te woord!