Beleggen? Dat regel ik zelf

Of je nu wel of niet thuis bent in de beleggingswereld dat doet er voor ons niet toe. MeDirect zorgt ervoor dat jij alles in huis hebt om je geld aan het werk te zetten – veilig, eenvoudig en helemaal zoals jij wil. Kies de ETF’s, fondsen of aandelen die je wilt en begin meteen met beleggen. 

Beleggen? Dat regel ik zelf

Of je nu wel of niet thuis bent in de beleggingswereld dat doet er voor ons niet toe. MeDirect zorgt ervoor dat jij alles in huis hebt om je geld aan het werk te zetten – veilig, eenvoudig en helemaal zoals jij wil. Kies de ETF’s, fondsen, effecten of aandelen die je wilt en begin meteen met beleggen.

Gratis Basis-abonnement t.w.v. €149

Wij willen dat jij een goed gevoel hebt bij beleggen. Open daarom nu een rekening bij MeDirect en ontvang gratis toegang tot de beleggingscursussen en live webinars via een jaar lang Basis-abonnement van Markets are Everywhere.

Beleggen met onze gebruiksvriendelijke app

In onze app kun je aandelen, ETF’s en fondsen aankopen en verkopen en je portefeuille in detail doornemen – overal en altijd. Onze goed gewaardeerde app is beschikbaar voor iOS en Android in de App Store en de Play Store.

De wereld van het beleggen binnen handbereik.

Tarieven MeSolo

ETF’s

€0

Fondsen

€0

Aandelen

0,10%
(min. €3 of €4*)

Obligaties

0,10%
(min. €10)

Service fee

0,30%

* Voor aandelen en obligaties zijn de minimum transactiekosten afhankelijk van de betreffende beurs. Bekijk al onze tarieven voor een volledig overzicht.

Kort overzicht van ons aanbod

Om goed te kunnen beleggen, moet je weten welke mogelijkheden je hebt. Wij lichten ze helder en begrijpelijk toe, zodat je over alles beschikt om goed gefundeerde beslissingen te nemen.

Fondsen

Beleggingsfondsen bestaan uit meerdere beleggingen. Het grote verschil met een ETF is dat bij een beleggingsfonds de onderliggende beleggingen actief worden beheerd door financiële professionals, vaak met als doel een beter rendement te behalen dan de markt. Beleggingsfondsen zijn daarom vaak iets duurder dan ETF’s. Via MeSolo kun je kiezen uit een van onze vele fondsen. 

Aandelen

Wanneer je een aandeel koopt beleg je rechtstreeks in een bedrijf. De waarde van dat aandeel wordt dan bepaald door het succes van dat bedrijf en het beursklimaat. Jouw rendement bestaat dan uit de waardestijging van het aandeel of het uitgekeerde dividend. Kies met MeSolo uit ruim 3.000 aandelen op de grootste beurzen wereldwijd.

Obligaties

Door een obligatie uit te geven, halen bedrijven en overheden geld op voor hun investeringen. Met een obligatie leen je dus je geld uit aan het betreffende bedrijf (bedrijfsobligaties) of overheid (staatsobligatie). De waarde van een obligatie wordt beïnvloed door de kredietwaardigheid van de uitgever en door de marktrente. Wij bieden een breed scale aan bedrijfs- en staatsobligaties aan via MeSolo.

ETF

ETF's

Wanneer je graag een bepaalde aandelenmarkt of een specifieke (financiële) index wilt volgen kun je kiezen voor een Exchange Traded Fund (ETF). Een ETF is vaak een mandje met verschillende aandelen of andere beleggingsproducten. De beleggingswaarde van de ETF is nauw gekoppeld aan de  prestaties van die markt of index. Je kunt onze ETF’s zonder transactiekosten aankopen en verkopen. Via MeSolo kun je kiezen uit een ruim assortiment ETF’s.

Wij werken alleen met de beste partners in de markt

Overtuigd? Begin dan met zelf beleggen, ondersteund door MeSolo.

Overtuigd? Begin dan met zelf beleggen, ondersteund door MeSolo.