Picture your Future. Save for it by earning 1.5% on a 1-year Term Deposit Account! Learn more.

MeDirect uitgeroepen tot IEX Beste Keuze

Na slechts 5 maanden actief te zijn in Nederland, is MeDirect uitgeroepen tot IEX Beste Keuze en genomineerd voor de IEX Gouden Stier, een belangrijke erkenning voor het harde werk om onze klanten de beste producten en service te bieden.

De IEX Beste Keuze wordt jaarlijks uitgereikt aan beleggingsproducten en -diensten die uitblinken in dienstverlening, productaanbod, communicatie en beleid voor particuliere beleggers. Dit is gebaseerd op het stemgedrag van 5.500 Nederlandse beleggers in de IEX beleggersenquête. De benoeming tot IEX Beste Keuze betekent ook dat MeDirect tevens genomineerd is voor de IEX Gouden Stier, waarvan de winnaar wordt bepaald door een onafhankelijke jury van beleggingsexperts.

IEX Beste Keuze en Gouden Stier nominatie

Job Mantz, country manager van MeDirect  in Nederland: “We zijn enorm trots en vereerd dat we in de korte tijd dat we in Nederland actief zijn, deze prestigieuze titel mogen dragen en dat we genomineerd zijn voor een Gouden Stier. Dat we als MeDirect zijn uitgeroepen tot IEX Beste Keuze laat zien dat de manier waarop wij vinden dat beleggen zou moeten zijn, gewaardeerd wordt door de particuliere belegger.”

MeDirect zet zich in om klanten te helpen meer rendement uit hun geld te halen en biedt begeleiding in de complexe wereld van sparen en beleggen. Ongeacht het saldo op de rekening, MeDirect biedt de klant de nodige tools om de financiën van haar klanten te beheren op de manier bij hen past.

Over MeDirect

MeDirect Bank (Malta) plc, in Nederland handelend onder de naam MeDirect, biedt spaar- en beleggingsproducten aan met het doel iedereen de mogelijkheid te bieden om zijn geld optimaal te laten renderen. Als WealthTech is het onze ambitie om beleggen toegankelijk te maken voor iedereen en om de digitale retail beleggersmarkt op te schudden. Dat doen we met onze unieke Wealth SuperApp, die een van de breedste reeks online beleggingsoplossingen voor individuele klanten biedt.

MeDirect, met zijn technologische hoofdvestiging in Malta, heeft tevens een dochterbank in België, MeDirect Bank NV/SA. MeDirect is sinds 2013 actief in België.

MeDirect staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank en de MFSA. Spaartegoeden bij MeDirect zijn gedekt door het Maltese depositogarantieregeling, die deposito’s dekt tot €100.000 per persoon en per bank.

Sinds de start van de bank hebben meer dan 114.000 klanten in het totaal al ruim € 4,6 miljard spaargeld en beleggingen aan MeDirect toevertrouwd.

Disclaimer

MeDirect Bank is een handelsnaam van MeDirect Bank (Malta) plc, geregistreerd onder bedrijfsnummer C34125, MeDirect heeft een vergunning van de Malta Financial Services Authority om bankactiviteiten uit te voeren in overeenstemming met de Maltese Banking Act (Cap. 371) en beleggingsdiensten onder de Maltese Investment Services Act (Cap. 370).