|me> managed

Wij maken beleggen gemakkelijk voor je

Je maakt graag je eigen keuzes, maar niet als het om beleggingen gaat? Je besteedt je tijd liever aan andere dingen? Met MeManaged zet je in een paar eenvoudige stappen jouw eigen gebalanceerde beleggingsportefeuille in elkaar.

De voordelen van MeManaged

Voor jou op maat gemaakt

Je portefeuille wordt door experts op maat samengesteld op basis van je financiële situatie, je beleggingsdoelen en hoeveel risico je bereid bent te nemen.

Al vanaf €2.000

Wij willen begeleid beleggen graag voor iedereen toegankelijk maken. Daarom kun je bij MeManaged al terecht vanaf een eigen inleg van €2.000.

Met de beste partners

Wij werken samen met BlackRock,
‘s werelds grootste vermogensbeheerder, met als doel je te helpen om je financiële doelen te bereiken.

Start vóór 31 juli met MeManaged en ontvang een top up tot €200

Je ontvangt de top up bonus na zes maanden op je MeManaged rekening. Het bedrag wordt direct geïnvesteerd in je portefeuille. De bonus wordt bepaald op basis van de hoeveelheid geld die jij belegt. 

Onze kosten

Managementfee

0,95%

per jaar incl. BTW

Beoordeling

Finner 2023

Vermogensbeheer vanaf €2.000!

Met een paar stappen ga je naar een goed doordachte belegging. En, bij ons hoef je geen tonnen te bezitten om te genieten van een door experts beheerde portefeuille. MeManaged is een volledig digitale oplossing, toegankelijk vanaf €2.000. Bouw je portefeuille op zoals jij dat wilt, met een risicoprofiel waar jij je comfortabel bij voelt. En, je kunt maandelijks al vanaf €100 toevoegen.

In de app (of natuurlijk ook via onze website) kun je geld storten of opnemen en alle details van je portefeuille bekijken. 

Play Video

Wat is vermogensbeheer?

Wat is vermogensbeheer? Hoe werkt het? Wat zijn de voordelen?

Onze Product Manager, Erik, legt je de details van deze investeringsoplossing uit.

Vertrouw je beleggingen toe aan experts

Wij nemen je de moeilijke beslissingen uit handen.

Via MeManaged profiteer je van de expertise van BlackRock. Door actief beheer te combineren met passieve ETF’s profiteer je van een voordelige oplossing voor jouw beleggingen.


En wat betreft diversificatie?

Geen zorgen, dat doen wij ook voor je. Je portefeuille is samengesteld uit aandelen en obligaties in tal van regio’s en sectoren. Met ETF’s kunnen we een goed gespreide portefeuille samenstellen zonder hoge kosten.


Wij houden je op de hoogte.

Je kunt het rendement van je belegging volgen via de app of wanneer je bent ingelogd. Ook houden wij je op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen en van de aanpassingen die wij voor je maken.

Overtuigd?

Kies voor MeManaged en vertrouw je geld toe aan onze experts.

Zij verzorgen dan het dagelijkse beheer van je beleggingsportefeuille. Je kunt op elk gewenst moment je portefeuille bekijken of aanpassen via onze gebruiksvriendelijke mobiele app.

Veelgestelde vragen

Ontvang ik updates over de prestaties van mijn MeManaged account?

Je ontvangt maandelijks een rapport met reflecties op de markt en de vooruitzichten voor jouw portefeuille. Je kunt de prestaties van je belegging ook op elk gewenst moment bekijken via onze online bankfaciliteiten.

Kan ik mijn MeManaged account opheffen of geld opnemen?

Je kunt te allen tijde geld opnemen van je MeManaged account via de site of de mobiele app, mits je een minimum saldo van €2.000 aanhoudt. Je kunt je MeManaged account ook op elk gewenst moment te gelde maken. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Wie beheert mijn MeManaged portefeuille?

Voor het beheren van jouw portefeuille werken we samen met BlackRock, 's werelds grootste fondsbeheerder. Ons team van beleggingsexperts is voortdurend in contact met de fondsbeheerders van BlackRock om ervoor te zorgen dat klanten de best mogelijke service ontvangen.

Ik wil mijn MeManaged portefeuille verkopen. Wat nu?

Je kan ten alle tijden een deel van je portefeuille verkopen en het restant – mits dit gelijk of meer dan € 2.000 is - laten beleggen door ons. Mocht je je gehele portefeuille willen opnemen kan dit gemakkelijk via het online platform of de mobiele app. Indien je je gehele portefeuille opneemt wordt tevens de vermogensbeheer overeenkomst verbroken. Wil je later weer beginnen met MeManaged kun je opnieuw een beleggersprofiel laten opstellen.

Hoe pas ik mijn risicoprofiel aan?

Tijdens het openen van een MeManaged account word je gevraagd een online vragenlijst in te vullen die ontworpen is om je financiële doelen, risicobereidheid en duurzaamheidsvoorkeuren vast te stellen. Zodra deze in kaart zijn gebracht, wordt er een beleggingsprofiel aan je account toegewezen.


Dit profiel kun je aanpassen door in de online omgeving opnieuw jouw beleggers profiel in te vullen. Komt hier een andere uitkomst uit dan het eerder vastgestelde risicoprofiel dan kun je deze wijziging doorvoeren in je portefeuille.

Hoeveel risicoprofielen kent MeManaged?

Omdat niet iedere belegger hetzelfde is, bieden wij binnen MeManaged verschillende risicoprofielen aan. Ieder profiel kent een ander risico, maar daarmee ook een ander potentieel rendement. In totaal kun je kiezen uit 4 verschillende risicoprofielen, variërend van ‘defensief’ tot ‘groei’.


Zodoende kunnen we iedere belegger het profiel bieden dat bij hem of haar past.

In welke beleggingen wordt er namens mij geïnvesteerd?

Jouw portefeuille bestaat uit een selectie van ETF’s. Hierdoor zijn we in staat een brede spreiding toe te passen in de portefeuille zonder onnodige kosten te maken. Voor de invulling van de portefeuille wordt gebruikgemaakt van de ETF’s van iShares. Als een van de grootste aanbieders van ETF’s in de wereld beschikken zij over een groot aanbod ETF’s op de meest uiteenlopende sectoren en regio’s. Zodoende kunnen we jouw portefeuille altijd zo goed mogelijk laten aansluiten bij jouw wensen en de actuele marktomstandigheden.

Hoe open ik een MeManaged rekening?

Het openen van een MeManaged rekening is eenvoudig. Als je een bestaande MeDirect klant bent, log dan in op de site of via de mobiele app, klik op MeManaged onder Beleggingsrekeningen en volg de stappen. Als je nieuw bent bij MeDirect, ga dan naar de MeDirect website en klik op Word klant.
Om een MeManaged rekening te openen word je gevraagd een online vragenlijst in te vullen die ontworpen is om je financiële doelen, risicobereidheid en duurzaamheidsvoorkeuren vast te stellen. Zodra deze vragenlijst is ingevuld, wordt jouw beleggersprofiel vastgelegd en de vermogensbeheer overeenkomst opgesteld.

Nadat de documenten zijn geaccordeerd, kun je je portefeuille starten met een minimale investering van €2.000 en eventueel de optie om maandelijkse bijdragen aan de investering toe te voegen activeren.

Hoe worden de beheerskosten in rekening gebracht?

De beheerskosten worden in rekening gebracht aan het einde van elk kwartaal (30 maart, 30 juni, 30 september en 30 december). Deze kosten worden automatisch afgeschreven van je MeManaged geldrekening die deel uitmaakt van de MeManaged portefeuille.


Indien deze rekening onvoldoende saldo heeft, wordt het verschuldigde bedrag van een eventuele andere geldrekening bij MeDirect afgeschreven. Als er onvoldoende saldo op alle beschikbare geldrekeningen staat, verkopen we een deel van de MeManaged portefeuille.


Je kunt er ook voor kiezen om standaard een deel van de MeManaged portefeuille te laten verkopen om de verschuldigde beheerkosten te dekken. Je kunt dit zelf instellen door te klikken op 'Betalingsopties voor beheerkosten wijzigen' bij het bekijken van je MeManaged-portefeuille op de mobiele app of het platform voor internetbankieren.


Het hierboven geschetste proces is op 16 november 2023 in werking getreden. Als je vóór deze datum een MeManaged-rekening hebt geopend, maar de opties voor beheerkosten nog niet hebt bijgewerkt, worden de kosten standaard verrekend via de verkoop van een deel van jouw MeManaged-portefeuille.

Veelgestelde vragen

|me> en mijn beleggingen, het klikt