|me> deposit

Sparen met een hoge rente

Zet je spaargeld vast op een MeDeposit spaarrekening, zodat je zonder omkijken je vermogen kunt vergroten, met 3,4% per jaar. 

In de praktijk

Op een deposito spaarrekening zet je je geld vast voor een bepaalde periode tegen een vaste rente. Dat biedt de zekerheid van een vaststaand rendement. Wij bieden je een deposito spaarrekening van 3 maanden aan. Deze geeft op jaarbasis 3,4% spaarrente.

 

Tegen het einde van de looptijd kun je kiezen om je geld op te nemen of voor een nieuwe termijn vast te zetten. De rente wordt na 3 maanden uitgekeerd. Stort je meer dan €20.000, dan kunnen we de rente maandelijks uitbetalen. 

De kenmerken van MeDeposit

Rente en looptijd

Je geld is veilig

Ook goed om te weten

De tarieven van MeDeposit

Rekening openen en aanhouden

€0,00

Spaarrente per jaar

3,4%

Over MeDirect

In Nederland bestaan wij nog niet zo lang, maar wij hebben al jarenlange ervaring in het buitenland. Vanuit ons kantoor in Utrecht zorgen wij ervoor dat jij je geld zo goed mogelijk kan laten groeien.

Wij doen niet aan verborgen kosten en zorgen ervoor dat jij exact weet wat er met je geld gebeurt.

Veelgestelde vragen

Kan ik geld bijstorten op mijn MeDeposit rekening?

Nee, als je al geld hebt gestort staat dit 3 maanden vast. Wel kun je zoveel MeDeposit rekeningen openen als je wilt. Het geld op deze rekeningen staat dan opnieuw vast voor 3 maanden tegen de rente die geldt op het moment van afsluiten.

Zijn er kosten verbonden aan het openen en beheren van MeDeposit?

Nee, wij rekenen geen kosten voor het openen en beheren van je MeDeposit rekening.

Hoe wordt de rente op mijn rekening berekend en uitgekeerd?

Na 3 maanden storten wij het door jou ingelegde spaarbedrag plus de rente op je lopende rekening. Je kunt je geld dan opnemen of er voor kiezen om deze opnieuw 3 maanden vast te zetten.


Bij bedragen boven de €20.000 kun je er ook voor kiezen de rente per maand uit te laten keren.

Wat is de minimale of maximale inleg voor MeDeposit?

De minimale inleg voor MeDeposit is €100. Er is geen maximum.

Wat is een (spaar)deposito rekening?

Dat is een spaarrekening waarbij je een hogere rente krijgt. In ruil daarvoor zet je je geld een bepaalde periode vast. Bij MeDeposit is dat 3 maanden. In die periode is het niet mogelijk het spaargeld op te nemen.

Staat mijn spaargeld veilig bij MeDirect?

MeDirect neemt deel aan het Maltese Depositor Compensation Scheme (DGS). Dit houdt in dat je geld gegarandeerd is tot €100.000 per persoon door de MFSA (Malta Financial Services Authority). Meer informatie hierover vind op onze ‘Voorwaarden & documenten’-pagina.

Zijn er kosten verbonden aan het openen en beheren van een spaarrekening?

MeDirect rekent geen kosten aan wanneer je een rekening opent en beheert. Voor meer informatie over onze kosten, kun je ons Tarieven- en Kostenoverzicht bekijken.

Veelgestelde vragen

|me> deposit, spaar met zekerheid