X

Vermogensbeheer op zijn best

Vermogens-beheer op zijn best

Door samen te werken met BlackRock worden onze mogelijkheden om jouw financiële doelstellingen te realiseren met een team van experts versterkt.

Met MeManaged zetten we ons volledig in om niet alleen een uitzonderlijke vermogensbeheerdienst te bieden, maar ook om volledige transparantie en vertrouwen te garanderen in de manier waarop jouw investeringen worden beheerd. Een cruciaal aspect van onze dienstverlening is onze samenwerking met BlackRock, een wereldleider in vermogensbeheer.

BlackRock’s missie—om meer mensen te helpen hun financiële toekomst veilig te stellen—sluit nauw aan bij onze visie bij MeDirect. Sinds 1998 beheert BlackRock de vermogens van een brede klantengroep in Nederland, waarbij jouw doelen en belangen altijd voorop staan. Deze klantgerichte benadering maakt hen een ideale partner voor ons.

Dankzij de uitgebreide expertise van BlackRock in zowel actief als passief beleggen kunnen wij een breed gespreide portefeuille bieden die tegelijkertijd kostenefficiënt is. Hun strategie om actief beheer te combineren met kostenefficiënte passieve ETF’s zorgt voor een evenwichtige mix van aandelen en obligaties over verschillende regio’s en sectoren.

Open en transparant

Transparantie staat centraal in onze samenwerking met BlackRock. Als klant van MeDirect heb je de mogelijkheid om de details van je portefeuille en het rendement van je beleggingen real-time te volgen via onze app of je online account. 


Wij houden je proactief op de hoogte van belangrijke marktontwikkelingen en aanpassingen in je portefeuille, zodat je altijd goed geïnformeerd bent over hoe jouw vermogen wordt beheerd.

Overtuigd?

Kies voor MeManaged en vertrouw je geld toe aan onze experts.

Zij verzorgen dan het dagelijkse beheer van je beleggingsportefeuille. Je kunt op elk gewenst moment je portefeuille bekijken of aanpassen via onze gebruiksvriendelijke mobiele app.

|me> en mijn beleggingen, het klikt