Over Ons

Wie zijn wij?

Je geld aan het werk zetten kan best ingewikkeld zijn. Daarom zorgen wij dat jij je geld voor jou kan laten werken – op jouw voorwaarden.

Wij zorgen dat jij vol zelfvertrouwen de weg vindt in sparen en in beleggen. Wij geven je de middelen om je geld op jouw manier te beheren. Je kan op ons rekenen, of je nu veel of weinig te besteden hebt.

We zijn een bank en staan onder toezicht van de Europese Centrale Bank en de MFSA. Je saldo is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Samen met onze collega’s helpen we al meer dan 114.000 klanten in heel Europa. Wij werken samen met de beste partners in de wereld en wij bieden een ruim aanbod van ETF’s, fondsen, aandelen en obligaties. Zo zijn we dé plek voor alles wat te maken heeft met beleggen, en kun je de perfecte keuzes maken die passen bij je stijl, waarden en voorkeuren.

Jouw geld, op jouw manier. Zo simpel is het.

MeDirect in het kort

offer

Europese bank

MeDirect is een Europese bank met een bank licentie  conform de Maltese Banking Act. Wij bieden bancaire, spaar- en beleggingsproducten aan met het doel iedereen de mogelijkheid te bieden om zijn geld optimaal te laten renderen.

Transparency

Gereguleerd door de ECB en MFSA

MeDirect staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank en de MFSA. Wij hebben een bankvergunning en een beleggingsdienstverlening licentie. Ook zijn wij aangesloten bij het Kifid, DSI en bij de Office of the Arbiter for Financial Services in Malta.

Screenshot 2021-12-01 at 14.13

Altijd en overal toegang

De wereld van het beleggen is binnen handbereik. In onze app kun je aandelen, obligaties, ETF’s en fondsen aan- en verkopen en je portefeuille in detail doornemen – overal en altijd. De realtimekoersen zorgen ervoor dat je de prestaties van je beleggingen goed kan volgen.

Impartiality

Depositogarantiestelsel

Je saldo is gedekt door het depositogarantiestelsel, dat deposito’s dekt tot €100.000 per persoon.

Kerncijfers

Gegevens 30 juni 2023      

+ 100000
Klanten in Europa
+ 0 miljard euro
Aan ons toevertrouwd
+ 1000
Financiële producten
%
Totale kapitaalratio
0 %
Kernkapitaalratio
0 %
Hefboomratio
Play Video

Wat is voor ons belangrijk?

Superieure producten

Of je je geld nu door ons laat beheren of zelf aan de slag gaat, wij werken samen met de beste partners in de markt om jou de beste producten aan te bieden.

Transparantie

Geen verborgen kosten of vergoedingen. Wij zorgen ervoor dat jij exact weet wat er met je geld gebeurt en hoeveel het je kost om het te laten groeien.

Duidelijke taal

Je wilt geld verdienen, geen jargon studeren. Om het voor jou helder te maken, communiceren we zo eenvoudig mogelijk.

Onafhankelijkheid

Wij maken onze financiële producten niet zelf. In plaats daarvan werken we samen met de allerbeste partners in de markt.

Begin met beleggen

Hoe eerder jij je geld op jouw manier beheert, des te sneller je aan je rendement bouwt. Maak je eigen keuzes en ontdek waar jij je goed bij voelt. Registreer en open je account in enkele stappen.

Duurzaam ondernemen

De wereld wordt geconfronteerd met uitdagingen op vele vlakken. MeDirect stelt alles in het werk om waar mogelijk een positieve rol te spelen. Of het nu gaat om het beschermen van ons milieu, het bevorderen van diversiteit en inclusie, het helpen van kwetsbaren, of het bieden van financiële geletterdheidseducatie; ons doel is om duurzaamheid binnen onze activiteiten en in de samenleving te bevorderen.