Academy

  Waar educatie écht uitbetaalt 

Beleggen kan een slimme zet zijn om aantrekkelijke rendementen te behalen en vermogen op te bouwen. Maar om de beste rendementen te behalen en risico’s zo veel mogelijk te ontwijken, is het belangrijk om op een verstandige manier te beleggen.

Wij willen beleggen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom hebben we deze Academy opgezet. Zodat jij straks met een goed gevoel in de wereld van beleggen rond stapt.

Marktupdates

Naast inhoudelijke kennis, is het ook raadzaam om de bewegingen van de markt in de gaten te houden. Zéker als deze van invloed zijn op jouw beleggingen. Om jou daarbij te helpen, schrijven we geregeld updates over de laatste ontwikkelingen binnen de beleggingsmarkten.

Duurzaam beleggen

Bij MeDirect beleg je jouw geld op jouw manier. Wij helpen je dit zo goed mogelijk te doen voor jezelf en voor de wereld om je heen. We vertellen je graag meer over duurzaam beleggen.

Alles in één app

Met onze app heb jij de volledige controle over jouw financiën.

 

Zo kun je geld opnemen, aandelen, obligaties, ETF’s en fondsen aan- en verkopen en je portefeuille in detail bekijken – overal en altijd.

Duurzaam beleggen

Bij MeDirect beleggen we graag met een duurzame gedachte. Onze expert doen dit zo goed mogelijk voor onze klanten en voor de wereld om ons heen. We vertellen je graag meer over wij duurzaam beleggen.

|me> en mijn beleggingen, het klikt