|me> save

Actievoorwaarden
tijdelijke renteverhoging

Bij MeDirect zijn we eerlijk en transparant over onze producten en diensten. Zo ook bij onze tijdelijke promoties. Wanneer er uitleg nodig is, bieden we die graag.

Actievoorwaarden

3,75% spaarrente per jaar op alle nieuwe stortingen t/m 31 maart

Alle klanten die deelnemen aan deze actie gaan ermee akkoord en aanvaarden gebonden te zijn aan deze Voorwaarden, inclusief eventuele aanvullende speciale voorwaarden die verband houden met de 3,75% op alle nieuwe stortingen tot 31 maart 2024 (de “Actie”).

De Promotie is beschikbaar in Euro’s. De actierente van 3,75% per jaar is van toepassing van 1 februari 2024 tot 31 maart 2024 (de “Actieperiode”).

De rentevoet bestaat uit een basisrente van 3,17% en een bonuspercentage van 0,58% en wordt pro rata berekend op dagbasis voor de duur van de Actieperiode. De basisrente wordt twee keer per jaar, eind juni en eind december, betaald volgens de productspecificaties. Het bonustarief wordt uiterlijk 5 werkdagen na afloop van de Actieperiode uitbetaald.

Na afloop van de Actieperiode blijft het basistarief geldig totdat eventuele wijzigingen worden doorgevoerd in overeenstemming met de productspecificaties en deze Algemene Voorwaarden.

De ‘Algemene Voorwaarden‘ en de ‘Algemene Voorwaarden Beleggingsdiensten‘ van de Bank zijn eveneens van toepassing op deze promotie. In geval van tegenstrijdigheid tussen de ‘Algemene Voorwaarden’ of de ‘Algemene Voorwaarden Beleggingsdiensten’ en deze actievoorwaarden prevaleren de ‘Algemene Voorwaarden’ of de ‘Algemene Voorwaarden Beleggingsdiensten’.

|me> en mijn spaargeld, het klikt